Banner PVW

, het is nu

Laatste nieuws

  • De verlossende prik: massale hulp voor grootschalige vaccinatiecampagne tegen blauwtong | 06-05-2024
  • ‘Spookvluchten’ Australische luchtvaartmaatschappij Qantas: 61 miljoen boete | 06-05-2024
  • Na veel uitstel en technische problemen nu toch eerste vlucht nieuw ruimteschip Boeing met astronauten | 06-05-2024
  • Beachduo Van de Velde/Immers verliest finale in Brasília | 06-05-2024
  • Nu écht de week van de waarheid in de formatie, of toch niet? | 06-05-2024

De PV organiseert op dinsdag 14 mei 2019 een heel bijzondere avond.

ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR, DUS REAGEER SNEL!

Wat is er zo bijzonder aan zult u zich afvragen? U wordt tussen 18.45 uur en 19.00 uur opgewacht door onze portier die u vervolgens verwijst naar de Terraszaal.

Om 19.00 uur krijgt u een feestelijk drankje en kunt u kennismaken met uw collega's.

Rond 19.20 uur nodigen wij u uit om deel te nemen aan een heerlijk koud en warm buffet onder het genot van een drankje.

Wanneer u van dit buffet heeft genoten is het tijd voor de volgende verrassing: Aanvang van de avontuurlijke rondleiding “Blijdorp by Night” onder begeleiding van deskundige gidsen. Voor de volledigheid vermelden wij dat het Oceanium niet opgenomen is in de rondleiding.

Omstreeks 22.30 uur komt u terug in de Terraszaal en krijgt u een kopje koffie of thee en gaat u wederom aan tafel maar nu voor een heerlijk dessert.

Om 23.30 uur mag u Blijdorp weer via de uitgang Rivièrahal-zijde verlaten.

olifant bangka

Routebeschrijving en parkeren.

Alleen de ingang Rivièrahalzijde (van Aerssenlaan 49) is deze avond geopend. De ingang Oceaniumzijde is gesloten deze avond. Parkeren bij de entree Rivièrahalzijde is uitsluitend mogelijk op de openbare weg. In de omliggende straten is het BETAALDKENTEKENPARKEREN van 09.00 tot 18.00 uur. Dit kan alleen met PIN en CREDITCARD of met 06-parkeren. Na 18:00 uur is het gratis parkeren.Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van de gemeente Rotterdam; www.rotterdam.nl/kenteken

Deze bijzondere avond is voor PV-leden terwijl de deelnemers ouder moeten zijn dan 16 jaar!

Gezien ons jubileumjaar kunnen wij deze avond (welkomstdrankje, buffet inclusief drankjes, koffie of thee, een heerlijk dessert en niet te vergeten de rondleiding Blijdorp by Night) voor een feestelijke prijs aanbieden van slechts € 49,00 per persoon. Eén introducé - niet zijnde een collega van u die geen lid van de PV is - betaalt dezelfde prijs. Het verschuldigde bedrag wordt ingehouden op het salaris van mei 2019.

Inschrijven voor deze bijzondere avond kan vanaf nu tot vrijdag 8 februari 2019, 17.00 uur (deze korte termijn heeft te maken met het reserveren van deskundige gidsen die de rondleiding verzorgen)!! 

Wil jij naar deze bijzondere avond? Stuur een mail met je naam, je adres, je mobiele nummer en of je alleen of met introducé komt (dan ook graag de naam etc van de introducé) naar bestuur@pv-de-alliantie.nl