Banner PVW

, het is nu

Laatste nieuws

  • Denzel Dumfries door het stof na beledigend spandoek bij titelfeest: 'Dit was helemaal niet slim van me’ | 29-04-2024
  • LIVE La Liga | Foutenfestival bij Barcelona: Valencia op voorsprong na merkwaardige actie Araujo | 29-04-2024
  • André doet romantisch op vakantie en Donny showt zijn afgetrainde lijf | 29-04-2024
  • Markt voor spouwmuurisolatie ingezakt door vleermuizen, branche komt met verrassende oplossing | 29-04-2024
  • Dat Rutte Erdoğan van mening liet veranderen getuigt van diplomatiek tovertalent | 29-04-2024

Aangezien de PV voor Pasen altijd een workshop organiseert en het dit jaar helaas niet mogelijk is, hebben wij een alternatief bedacht. Een creatieve workshop die je gewoon zelf thuis kunt doen op een moment dat het jou het beste uitkomt. Je maakt dan zelf een mooi accessoire voor Pasen waar je nog jaren plezier van kunt hebben. Heb je zelf nog spullen thuis liggen, dan kun je kiezen of je een basis pakket, of een compleet pakket besteld.

Optie 1: Paas krans met kip

Paaskrans optie1De inhoud van dit basis pakket is: Kip (is 3 delen) kip afm. 25x20x2,5 cm, en vleugels 16 cm 2-delig, Piepschuim krans 30 cm, bakje bruine verf, veren IJslands mos, touw, kwarteleitjes (door het vervoer kunnen sommige eitjes breken, dit maakt voor het project niet veel uit) voldoende schors en een stap voor stap instructie op papier. Dit basis pakket kost via de PV € 22,00 inclusief verzendkosten.

Heb je de volgende spullen niet in huis? Vul het dan aan als compleet pakket inclusief lijmpistool, lijmpatronen en kwast Een compleet pakket kost € 28,50 inclusief verzendkosten.

Optie 2: Paas wilgen krans met kip

Wilgenkrans optie2De inhoud van dit basis pakket is: Kip (is 3 delen) kip afm. 25x20x2,5 cm, en vleugels 16 cm 2-delig, Bovenstaande zelfde materialen maar met een Wilgen krans van 30 cm en drie vogeltjes. Dit basis pakket kost via de PV € 27,00  inclusief verzendkosten.

Heb je de volgende spullen niet in huis? Vul het dan aan als compleet pakket inclusief lijmpistool, lijmpatronen en kwast Een compleet pakket kost € 32,50 inclusief verzendkosten.

Optie 3: Hippe schelpenkrans

Schekpenkrans optie3De inhoud van dit basis pakket is: Piepschuim ring van 20 cm, een metalen voet van 12 bij 12 cm, ruim voldoende schelpen, jutte band, touw en een stap voor stap instructie op papier. Dit basis pakket kost via de PV € 19,50 inclusief verzendkosten.

Heb je de volgende spullen niet in huis? Vul het dan aan als compleet pakket inclusief lijmpistool en lijmpatronen. Een compleet pakket kost € 24,50 inclusief verzendkosten.

Lijkt je dit leuk dan kun je t/m uiterlijk 26 februari 2021 een bestelling doen via deze link.

Vul de gegevens in en geef aan of je optie 1, optie 2, of optie 3 wilt, als basis, of compleet pakket. Kies het gewenste aantal. Je kunt maximaal 2 pakketten per persoon via de PV bestellen. Het bedrag wordt dan eenmalig van je salaris van de maand mei 2021 ingehouden.

Je hebt je pakket voor de Pasen in huis en nog de tijd om hem voor de paasdagen in elkaar te knutselen. Op deze manier kun je in de aanloop naar de Pasen weer even lekker met je handen bezig zijn en je gedachten op iets anders focussen tijdens het maken. Geef je creatieve eigen gemaakte paas accessoire een mooi plekje in je huiskamer als voorbereiding op de paasdagen. Toch iets vrolijks en gezelligs in huis in dit moeilijke jaar!

Heb je een mooie paas accessoire gemaakt? Deel dan jullie zelfgemaakte creaties met ons, wij zijn heel benieuwd, want iedere creatie is weer anders en uniek!

Namens de PV alvast allemaal fijne Pasen gewenst!!!!!